2010-03-30
好同事last day 緊係請佢去食飯啦, 我地向TST 做野, 近近地就去ISQUARE 睇下有咩食。去到ISQUARE 間間餐廳都要排隊..但係見CAFE KEY WEST D位好似坐得舒服D,咁我地就拎籌啦, 好彩都唔係等左好耐就有位lu。server 安排左我地坐餐廳最入的卡位, 需然對住個kitchen 門口位, 不過都唔係好大影響。我地叫左2個starter, 2個main. * 蒜蓉腸仔 - 味道還不錯, 不過切得太細條冇咩咬口。* 日式蟹腳沙律 - 唔錯唔錯, 我鍾意佢d 麻醬係分開上, 配料又夠, 又夠凍。* 明太子意粉 - 冇咩特別, 本人認為咸左少少。* Carbonara - 煙肉太大塊, 如果cut 返幼細d, 啖啖都食都煙肉就好了! 個汁太杰! * 柚子蘆薈梳打 - 呢個要讚! 有好多粒大大粒切成cube shape 的 蘆薈! 又唔太甜, 好fresh! i like it! 我都係比佢杯顏色吸引, 點知味道都比到驚喜。另外上菜次序有些問題, 意粉竟然比沙律先來..不過服務態度都不錯, 值得原諒。下次唔好啦! heehee!
我地叫左2個starter, 2個main.
* 蒜蓉腸仔 - 味道還不錯, 不過切得太細條冇咩咬口。
* 明太子意粉 - 冇咩特別, 本人認為咸左少少。
下次唔好啦! heehee!