2024-04-12 1133 views
自己比較少食素,但係圓真係令我有驚喜!從餐前提供嘅小食,腰果同合桃已經知道佢哋好認真,我同朋友叫咗12道菜嘅menu,每一道都好精緻,好似食緊法國菜,只係材料全素加上中式嘅調味。不得不讃就係每道菜嘅擺碟,非常悅目!雖然係素,我哋食到第8,9道菜已經好飽!不過當然可以試晒咁多道菜是最好!另外都需要讃賞吓圓嘅staff,佢哋個個都好nice同professional,有時食fine dinning 會令人有拘謹嘅感覺,但係佢地每個人都好親切。👍👍👍環境都非常好,高樓底,坐得非常舒服。(唔知道是否LUBUDS 旗下原因,我發現佢哋大部分我去過嘅餐廳啲staff都係非常有禮貌同親切,非常難得!)我自己比較少寫食評,但係今次真係誠意推介!
我自己比較少寫食評,但係今次真係誠意推介!