2011-09-15 7 views
一行人又FRI LUNCH 試食, 係中環真難搵到D 平宜又有BOOK 位既REST, 係OPEN RICE 左搵右搵見這間REST 幾有特色又有BOOK 位, 於是就去試下。 這間REST 位於一棟大廈內, 而此大廈亦有其他各類不同REST, 今次先試這間。印象中這REST 於港鐵內有SHOP,都以外賣為主,經常行過都沒有幫襯。一進場發現全REST 的佈置,枱椅都是用紙堆6而成,感覺幾新鮮。墻上的燈飾都是用紙而成。食物方面今次不詳細寫,總括而言味道食相都很好,唯一的是地方比較夾窄枱與枱之距離很密集,出入較不便。但值得一試。
正,REST 全用紙佈置
紙燈飾