2017-04-12
佐敦一向都係嘢食集中地之一,唔會畀油尖旺遜色,橫街有好多嘢食,不過今次都係橫街周圍行時搵到season restaurant 門口睇過下啲相知道佢地喺食印度嘢,點知坐底睇個餐牌,有其他國家嘢食,意大利pizza同意大利飯都有,所有最終同友人每樣叫啲嚟試下...每枱都有嘅前菜,好薄好薄嘅一塊脆片,本身味道唔係好重,加埋個汁會好啲,不過就比較辛辣其後試碟先喺自己印度嘢入面至愛嘅咖喱角,一碟4件,size 就咁睇同之前食過嘅差唔多,一切落去見到好足料,味道都可以,熱哄哄放入口更加好食,好快手吃完一件又一件另外同友人叫咗個印度烤雞pizza,諗住當fushion嚟試下,pizza重味,其中個烤雞味好搶,但係加埋啲意大利薄餅嘅配料,都幾match, 又足料,我最like嘅芝士味又夠,吃咗兩塊感覺已經被ko, 喺可以一試另外亦都叫咗杯mango smoothies, 好好飲,好滑,芒果味好足,不過都好飽肚,所以吃完後非常滿足咁離開,好彩無眼闊肚窄😂
其後試碟先喺自己印度嘢入面至愛嘅咖喱角,一碟4件,size 就咁睇同之前食過嘅差唔多,一切落去見到好足料,味道都可以,熱哄哄放入口更加好食,好快手吃完一件又一件 另外同友人叫咗個印度烤雞pizza,諗住當fushion嚟試下,pizza重味,其中個烤雞味好搶,但係加埋啲意大利薄餅嘅配料,都幾match, 又足料,我最like嘅芝士味又夠,吃咗兩塊感覺已經被ko, 喺可以一試 另外亦都叫咗杯mango smoothies, 好好飲,好滑,芒果味好足,不過都好飽肚,所以吃完後非常滿足咁離開,好彩無眼闊肚窄😂