2021-02-28
一向對卷物情有獨鍾的我,今日就去試新嘢,就係Chotto Maki 既卷物,睇晒所有食評,做晒資料蒐集,於是就叫咗最多人讚好的Lobster Roll。入到店舖,感覺環境乾淨企理,叫完嘢食,店員就即叫即做,好快手,張外賣單唔使等咗5分鐘就有得拎走。🤩Lobster Roll最上面的一層有火炙三文魚,三文魚控必定喜歡!入面有龍蝦沙律和牛油果,食落時有口感,層次分明,好好味!難怪人人都讚。👍🏻三文魚壽司🍣三文魚好肥美,表面有光澤,有入口即化的感覺,朋友都讚口不絕。壽司飯都好香口,好彩叫咗兩客,所以先夠分。帶子壽司帶子好大粒,非常鮮甜,一客三件唔係好夠分,下次都要叫兩客。🤣無論食物同服務,呢間餐廳都俾咗一個唔錯嘅印象俾我,希望在疫情下餐廳仍能營運下去,唔好令我哋錯失一間咁特色嘅餐廳!
Lobster Roll
三文魚壽司🍣