2017-01-29 370 views
行開旺中買嘢,就順便搵嘢食! 行到1樓嘅角落有幾間鋪頭,間間都幾多人買,咁我比較鍾意食burger又見到佢用饅頭做包幾特別同吸引,所以決定買嚟試下, 我買左個牛葉芝士漢堡(唔知點解叫牛葉呢),仲加左$13叫左杯青瓜青檸梳打。好快就有杯野飲啦,杯梳打賣相幾靚,絕對啱哂用嚟影相呃like,飲落去都幾清新,有啲荷葉香香地,仲有切碎左既青瓜咬下,都幾特別。揸住杯野飲等個包既時候,門口有部電視睇鋪頭開張花絮,先發現原來係陳柏宇開既哈哈。等多一陣就有包食啦,個包熱辣辣,包面印左鋪面名幾特別,咬落去牛肉有啲筋但有肉汁,由於個包係用饅頭,啲肉汁滲左落包度,同埋口感好煙un,的確比一般漢堡包食落口感唔同。整體係幾好食,不過有少少細個,食哂個感覺都唔會話好飽。另外員工好有禮貌,佢會主動邀請你入鋪頭食嘢,即使我朋友拎住其他鋪頭既食物,真係值得一讚!

。整體係幾好食,不過有少少細個,食哂個感覺都唔會話好飽。

牛葉芝士漢堡
2017-01-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$61 (Dinner)
牛葉芝士漢堡