2025-01-27
今時今日終於屋企樓下都有啦!啲朋友嚟探下我哋都會約喺呢度食成為我心目中嘅聚會嘅首選!今次忙里偷閒食下二人套餐$418最鍾意佢哋嘅手調飲品,因為除咗顏色靚,入口仲好有層次感!酸甜嘅味道好夾!紅桑子乳酸忌廉芝士奶蓋(凍)午夜(凍)主菜有咖啡羊架伴露絲瑪利燒汁配烤澳洲西蘭花 同日本南瓜!羊架生熟程度恰到好處,配上麵包糠,口感脆脆,肉汁有效所喺羊架入邊,配上燒汁,更加錦上添花!龍蝦汁鳳尾蝦意大利粉嘅龍蝦汁非常之鮮味,意粉好入味,配上大大隻鳳尾蝦,又係另一番滋味。至於蒜蓉辣汁煮蜆,蜆肉同醬汁非常配合,份量都大碟,少辣但好滋味!甜品有Haagen-Dazs 雪糕杯,但我upgrade 去焙茶心太軟蛋糕配雪糕,因為我本身係焙茶控,所以專登加錢試吓,佢呢個心太軟真係好好食!外脆內軟,入面流心都係熱辣辣,啖啖焙茶味啖啖雪糕,但製作需時15分鐘左右
聚會嘅首選!今次忙里偷閒食下二人套餐$418
主菜有咖啡羊架伴露絲瑪利燒汁配烤澳洲西蘭