今日食西班牙餐,店鋪極近地鐵站,環境好舒服,夜晚好適合與知己gathering,傾下計,食下野,一個好舒適既環境,又吾會太迫。蕃茄凍湯配香煎帶子首先叫了個凍湯,最近天氣咁熱,凍湯好fresh, 好岩而家天氣食。濃濃蕃茄味,再加上兩粒香煎帶子,凍食,好開胃好舒服。其實一直都好鐘意可樂餅,今日就叫了兩款試下。黑毛豬火腿可樂餅魷魚墨汁可樂餅兩款可樂餅都好脆,墨魚味既一款更係啖啖墨魚粒係裡面,好有口感。黑毛豬一款就另有口感。香辣青檸凍小頸蜆蜆好鮮味,店員話係西班牙蜆,凍食超好味,而且配青檸及少少辣椒。個味道好正,又吾會搶左蜆既鮮味,配白酒一流。西班牙海鮮飯總覺得去得西班牙餐廳,就一定要食西班牙海鮮飯,個人覺得係必食,而且食得出餐廳水準。今日個飯底做到粒粒分明,而海鮮量多,雖然叫既係一人份,但蜆,青口,帶子,蝦,魷魚,樣樣都齊。超豐富,個味道方面亦掌握得好。甜品方面叫了一份西班牙聖地亞哥蛋糕總覺得西班牙餐廳就要食西班牙甜品,十分正。當日今日叫了杯白酒,同行朋友則點了杯Mocca。這裡是gathering 好地方
今日食西班牙餐,
店鋪極近地鐵站,
環境好舒服,夜晚好適合與知己gathering,
傾下計,食下野,一個好舒適既環境,又吾會太迫。

蕃茄凍湯配香煎帶子

其實一直都好鐘意可樂餅,今日就叫了兩款試下。
魷魚墨汁可樂餅

甜品方面叫了一份
西班牙聖地亞哥蛋糕
總覺得西班牙餐廳就要食西班牙甜品,十分正。
西班牙聖地亞哥蛋糕

當日今日叫了杯白酒,同行朋友則點了杯
Mocca。這裡是gathering 好地方