2022-09-17
#chuchuinyaumatei—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🍪☕️五香肉丁滑蛋花生醬多士糖不甩麻糬曲奇芒椰芝士奶蓋戚風蛋糕啡立刻泡泡樂—重新裝修既懷舊冰廳😍一直好想黎試試🤭♡五香肉丁滑蛋花生醬多士🥜🍞如果唔係朋友想食 我自己唔會叫🤣本身唔算好鍾意五香肉丁🤣但肉丁同花生醬好夾😍配埋滑蛋好正不過食半份都覺得好飽🤔意料之外♡糖不甩麻糬曲奇🍡🍪聽名比起檸茶曲奇吸引 但食落就..🥲超級甜 糖不甩甜度還原度好高🥲🥲⚡️♡芒椰芝士奶蓋戚風蛋糕🥭🥥戚風蛋糕好鬆軟😍奶蓋鹹鹹地唔會過甜雖然🥭唔甜 但有小丸子mix&match都唔錯💫♡啡立刻係coffee➕horlicks🤍細細個好鍾意飲好立克💫💫覺得溝埋咖啡個感覺都幾好 不過唔係人人接受到🤭朋友覺得味道比較難接受🙈我覺得略嫌太多胚芽🤔飲落唔夾♡朋友杯cokecinno我第一次嘗試🤭可樂➕忌廉既不敗組合💫不過朋友就覺得就咁飲可樂好飲啲🤣🤣我就覺得忌廉溝忌廉可樂會夾啲🤣—冰廳定期都會轉Menu🌸環境真係幾懷舊幾舒服⚡️唔洗等位如果撞啱Menu係鍾意都可以一try🥳—💰hkd $228 w/ no service charge (2ppls💞)📍 大安茶冰廳
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🍪☕️
冰廳定期都會轉Menu🌸
環境真係幾懷舊幾舒服⚡️唔洗等位
如果撞啱Menu係鍾意都可以一try🥳
📍 大安茶冰廳
G/F, 830 Canton Road, Yau Ma Tei
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu