2011-03-21
2個人Book左去Outback一試,book左都要等位佢都真係幾旺場有人飲野, 係Bar 台位~其他位都係食飯我地叫左必食既芝士薯條味道濃郁, 芝士不會痴碟, 加上煙肉勁香口,點埋酸忌廉仲正~!!!份量都幾大下, 以小食黎講個包真係值得一讚~!!入口有陣淡淡的甜味滲出~本來係唔知有呢個包的叫左Set +salad & soup, cesar salad OK but onion soup 太多油同太咸,好似飲緊汁咁叫左杯Cocktail有橙酒,有鹽, 飲落苦苦的,但其他味飲不到, 一般海鮮意粉,配料多,份量大, 海鮮夠新鮮~!!肉眼扒<<本來叫燒牛肉,但賣哂, 只好叫這個...焗薯同蒜味薯蓉都是一般野5成熟的肉眼扒,最大麻煩就是條筋~!!咬不開~切不開~但肉質諗, 有肉汁, 濃厚牛肉味, 一般人可能接受唔到咁多血...服務都好, 有專人Serve每台,上菜很快,~!!環境舒適~!!GOOD EXPERIENCE下次都可以去食=]
佢都真係幾旺場
有人飲野, 係Bar 台位~其他位都係食飯
我地叫左必食既芝士薯條
海鮮意粉,配料多,份量大, 海鮮夠新鮮~!!
5成熟的肉眼扒,最大麻煩就是條筋~!!
咬不開~切不開~
服務都好, 有專人Serve每台,上菜很快,~!!
環境舒適~!!
GOOD EXPERIENCE