2019-04-20 77 views
我成日都會去唐包點佢既糯米雞做lunch價錢非常合理, 而且味道我自己都好鐘意, 但其他包點我就好少食啦, 同事今日拉大隊一齊買早餐, 平時食太油早餐, 話要齊齊蒸個包飲豆漿健康d啵!早上門口都大排長隊架, 我地加埋買成十個包, 都嚇親姐姐, 不過佢地執包都非常快手, 我地簡左幾個熱包即食, 執左四個凍包最唻緊既早餐, 今朝仲試埋佢既奶茶!我order左奶王包, 熱喇喇仲有少少流心, 早上食一個咁樣既包果朝都特別精神, 總好過食凍冰冰既salad/三文治, 至於奶茶, 奶味比較重鐘意甜少少既就會好喜歡, 我自己就係其中一位!好既早餐就係good morning !