2023-07-13 21 views
我哋開始食嘅時候先嚐咗溫泉蛋凱撒沙律,呢道沙律真係好開胃。啲蔬菜新鮮爽脆,而且啲沙律醬汁好濃郁,啲味道同埋口感都好均衡。而啲蛋液嚟嘅溫泉蛋好滑嫩,啲味道又好香濃,真係好好味!三文魚青醬焗意大利飯都好正。啲意粉烤得啲外脆內軟,啲醬汁好香濃,啲味道好濃郁。而啲三文魚肉質鮮嫩,啲口感好彈牙,真係好過癮!整體啲菜式都好平衡,味道同埋口感都好抵食。檸檬蒜蓉大蝦意大利粉真係好好味啊!啲蝦肉鮮甜,啲肉質彈牙,啲口感好過癮。啲意粉都好入味,而啲檸檬蒜蓉醬汁就更加唔洗講啦,啲味道同埋香氣真係好濃郁,一啖啖嘅都可以感受到啲食材嘅鮮味同埋美味。總括黎講,wm cafe 嘅食物真係好好味,啲菜肴嘅味道同埋口感都好出色。而啲食材嘅新鮮程度同埋啲味道嘅濃郁程度都好優秀,令人真係可以感受到啲廚師對食物所付出嘅心思。l