2020-12-08
La Vache呢到晚市係冇得book嫁,記住早小小到,唔係都多人排隊嫁。入到去環境都真係幾有外國餐廳feel,有吧枱都有卡位,今次一共四人黎到,就坐卡位。呢到冇menu,只有一樣野$318既牛扒set,staff會問你揀牛扒幾成熟。Order完會先上麵包,都幾香同好食。之後就會上沙律,呢個都幾fresh,同行友人就話偏酸。重頭戲黎喇,4個人總共有4塊扒,分別嗌咗medium rare, medium 同medium well,我覺得medium係最好食。不過口味好個人,都係睇你中意食生啲定熟啲,不過我覺得呢到扒既質素,medium好有肉香味又唔會韌,真係幾推薦。扒既size唔係話好大,不過呢到有unlimited fries,包你食到飽。呢到既fries有啲雞粉香同牛油香,同埋真係炸起上碟,又熱又脆。總括而言,呢間餐廳既定位唔錯,加上只有一個set供應,水凖都保持得幾好,下次會再黎食。
Order完會先上麵包,都幾香同好食。
之後就會上沙律,呢個都幾fresh,同行友人就話偏酸。