2021-06-01 82 views
之前bookmark左要食hemma 芝士蛋糕好耐,知道lungo 長沙灣店有得食就一直想黎,當知道hemma 6月告別唔再做cheesecake,就決定最後5月份衝去食番次🥲🥲🥲-Cheesecake就揀左vanilla 同earl grey 各一由於一次過食唔到3件所以無叫rum/matcha,而不幸地遇唔到曲奇味🥺係有少少遺憾Burnt cheesecake就係中間少少流心,入口融化既感覺✨Earl grey茶味濃郁,一試難忘🥲🥲結合兩大喜歡既味道於一身❤️Vanilla味就比較基本,但基本味依然非常推薦,不過就無上一隻味咁流心,所以食左兩啖我就擺佢一陣先再食Hemma cheesecake係我想一試想再試既蛋糕,可惜暫時無機會了,all the best 💕下次再訪lungo會懷念cheesecake,到時再試其他野食-咖啡方面揀左latte👍🏻,玻璃蛋糕碟極靚但相對咖啡杯就比較平平無奇,影相無咁好睇,但味道係好飲既🥰