2022-06-07
估唔到喺蘭桂坊都有個咁chill嘅地方一上去見每枱都有一部電話同屏幕,Staff好熱心咁同我解釋佢地參考咗🇰🇷韓國酒吧嘅Group Match,如果想認識隔離枱嘅朋友,可以用酒吧提供嘅電話send msg到隔離枱,被人拒絕都唔洗覺得尷尬🙈🙊🙉就算同隔離枱試左唔啱玩,仲有拯救機制,真係好有諗頭!叫左幾杯tailor-made嘅cocktail🍸1/3香味+1/3果味+1/3酒味👈🏻等住被滿足嘅奇怪要求😂🌹泡打Baileys加玫瑰飲落有玫瑰嘅香味,泡打過嘅Baileys口感好豐富,好易入口,適合少飲酒嘅女孩子🍉西瓜味嘅cocktail每啖都好似真係食緊西瓜沙冰咁,超!級!好!飲!好消暑呀🤤🍋檸檬味Cocktail飲落比較似西柚,感覺好refreshing,成個人置身於沙灘咁🏖️仲講笑叫bartender 加把傘落去🤭🫐🍓Mixed berry cocktail呢杯酒精味會比較濃食落有啖啖果肉,真材實料,完全唔慳住喎!🥭芒果cocktail 第一眼見到咁多芒果真係心心眼😻又香又甜好好味!同vodka好夾,唔覺唔覺又飲多左燈光環境都好有氣氛,坐得好舒服,員工超友善,簡直就係有求必應,下次再嚟🥰
🌹泡打Baileys加玫瑰
🍉西瓜味嘅cocktail
每啖都好似真係食緊西瓜沙冰咁,
超!級!好!飲!好消暑呀🤤
🍋檸檬味Cocktail
🫐🍓Mixed berry cocktail
呢杯酒精味會比較濃
食落有啖啖果肉,真材實料,完全唔慳住喎!
🥭芒果cocktail