2015-03-21 3651 views
其實之前尼過,食左full fare 既同一個餐,好好食! 見到groupon半價,冇理由唔去溝返淡上次既full fare! 通常groupon 既食物質素會下降,話晒一分錢一分貨呢個世界冇free lunch, 所以已經有心理準備係冇咁好食… menu入面冇左幾個choice,記得上次食左個黑椒蝦好香好食不過今次冇得揀... 揀左葡式腸,suckling pig, 焗鴨飯,牛仔骨。 蒜蓉包有d過咸同埋乾 好食! 外脆內淋! 咸味剛好!水準依舊左: 葡腸配蘋果粒 幾咸不過配蘋果都ok既quite fresh右: 牛仔骨燒得入味,肉淋,但又冇乜葡國菜既感覺焗鴨飯 is a must have! 好香好入味! yum yum!!甜品冇d流... 木糠布甸但係唔太放得入口,似飛機餐d甜品最吸引既地方係呢度free cockage!!! 令晚餐慳返一筆!

garlic bread

蒜蓉包有d過咸同埋乾

suckling pig

好食! 外脆內淋! 咸味剛好!水準依舊

葡式腸 & 燒牛仔骨

右: 牛仔骨燒得入味,肉淋,但又冇乜葡國菜既感覺

甜品冇d流... 木糠布甸但係唔太放得入口,似飛機餐d甜品

$190 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy