2003-05-20 3 views
同老死係尖咀做完尖後就最鍾意黎呢度飲番杯咖啡,有時會食少少野,志在傾下計抖下。朋友有飲開咖啡,試過幾隻野飲,佢話Double Espresso好勁好濃好好味(佢飲完個樣直頭好似中左毒咁!哈!)我就飲過Cappuccino,有咖啡呼但係唔算好好,另外試左iced mocha,好大陣奶味,好滑,另一次又飲左frappuccino,花生朱古力味好正好正,雖然係用skimmed milk,但都夠creamy,又香.有一次無晒花生朱古力,就飲左coffee+chocolate,無花生咁香咁正。食過?既芝士火腿三文治,用既係法包同自己切既火腿(一大轆切出黎既),好味,但係細份左少少。地方雖然淺窄,但係夠靜焗,燈光柔和,店員好友善又有禮,會主動推介岩你既野飲同野食。