2012-11-15 42 views
雖然間餐廳多人到笑, 逼到笑, 排隊排到笑, 樓底又低到笑, 但好在野食都算唔錯喇! Hak Jiu Burger (唔肯定英文名) 夠味又夠飽, 為 "期間限定", 做完就冇, 所以想食就襯手!!! 個包好熱, 麵包夠厚, 但冇mud咬口, 太淋, 牛肉肉質同普通 honbo burger 冇分別, 真係好麻麻,但佢哩個包最正係... 個汁丫麻, 真係好 good, 夠辣又夠鹹, 但唔會好過火! 真係要快手/口 食多幾次 Hakjiu Burger !! 薯條撞岩今次炸得好正, 好新鮮!!! 可惜加大實在太貴喇, 要成 $4 雞, 大老!! 真係糧尾喇, 給我吃一餐飽飯(薯條) 好麼?佢 packaging 就唔多好, 次次食完都搞到成面黑椒汁

真係要快手/口 食多幾次 Hakjiu Burger !!

薯條撞岩今次炸得好正, 好新鮮!!!

正正正
2012-11-10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
Celebration
Valentine's Day