2017-05-16 1907 views
老公生日,話要試下未食過的菜式,上openrice search下,發現左依間秘魯菜。。。講真,真係對秘魯菜冇咩concept🗯,完全唔知食咩。。。見comments唔錯,就同老公去食☺叫左個慢煮48小時的乳豬,好味😋,唔會太淋,唔會太油,個sauce仲好好味👍,配薯蓉(感覺同味道似南瓜蓉多d),正😎另外,叫左個steak of the night,是晚供應牛肩,味道不過不失,大蘑菇好香,但咸左d...到今晚主角啦~chocolate suprise for 2, 訂位時同餐廳講左,要係甜品上寫老公的名,上甜品時,餐廳兩個職員仲會一齊唱生日歌。。。好開心啊~ 不過個waitress 好快倒左d熱溶朱古力漿落個朱古力球到(我未影相啊😭😭)...跟住個朱古力球就開晒啦😢😢😢...只影到開晒後的相...如果要影相一定要快,或者阻止個職員咁快倒漿呢。。。。味道方面,朱古力入面有士多啤梨蓉, cream同花生糖,士多啤梨酸酸地,朱古力外皮唔會太甜,唔錯😍總結,各方面都唔錯,秘魯菜感覺似西班牙菜。。。未試過不妨一試🤗

2017-05-14
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday