(Non-member)
2006-01-03 8 views
好開心~男友帶我來呢度慶祝我生日~ 因為佢知我鍾意意大利野~d waitress ge服務好好, 好nice, 讓我感覺好舒服~野食都好唔錯! 不過最衰無set, 逐樣自己嗌都自由d ge, 不過又貴d la~Appetizeralmer Ham + 無花果原來ham + 無花果好味過襯哈密瓜架!Main Course:1. 墨汁扇貝risotto淨係個賣相都好靚, 好香~ d risotto整得好好, 又唔會太乾/ 太濕2. 龍蝦汁spaghetti好味!!!!!!!!~~~~~~~~~~~Dessert:1. Tiramisu我個人就唔係咁鍾意咖啡酒ge~ 分開ladies finger同cream食好似有d怪2. 朱古力軟心蛋糕好好味, 雖然d朱古力唔係湧出來咁, 但都好好味~ 個蛋糕外面脆脆地, 好正~d人都滿面笑容, 好親切咁~因為我生日, 佢地上甜品0個時一齊送埋happy birthday牌同一齊唱生日歌~ 男友預先放低左生日禮物, 0個時佢地都拎埋出來! 好surprise好開心呢!餐飯食左好耐呢...成兩個鐘~~ 又可以慢慢食慢慢傾~~舒舒服服咁~
好開心~

男友帶我來呢度慶祝我生日~ 因為佢知我鍾意意大利野~

Appetizer:
Palmer Ham + 無花果
原來ham + 無花果好味過襯哈密瓜架!

Main Course:
1. 墨汁扇貝risotto

2. 龍蝦汁spaghetti
好味!!!!!!!!~~~~~~~~~~~

Dessert:
1. Tiramisu

2. 朱古力軟心蛋糕

d人都滿面笑容, 好親切咁~

餐飯食左好耐呢...成兩個鐘~~ 又可以慢慢食慢慢傾~~
舒舒服服咁~