2019-03-17 46 views
今日係Happy Friday!! 係尖沙咀食完飯,梗係要搵個地方chill下!H8出名多嘢食,原來仲有間酒吧,就腳嘅情況下我哋就決定試一試呢間。一入到去個裝修都幾特別,係好東南亞風嘅,餐廳都好大,座位闊落,坐得都好舒服。服務員一見到我哋都好Friendly咁帶我地入座。食物種類就唔多,但係酒嘅款式就好多!咩類型嘅酒都有啲。食物方面都幾抵食,都係$48至$68,仲有意粉同Fish N’ Chips,因為我哋已經食飽,所以嘢食方面我哋就揀咗啲小食:魷魚圈同埋炸芝士。酒方面都係$68杯!我就揀咗白酒,朋友就揀咗Red Sangria。每張枱都擺咗啲骰盅,正!等待嘅同時我哋已經係咁玩!😂飲品同埋食物嘅質素都唔錯!Sangria 充滿水果味,甜甜地易入口,啱晒女仔飲。White wine 都唔錯,以$68黎講性價比高!魷魚圈同炸芝士都炸得好香脆,伴酒一流!而且味道都好好,魷魚唔會硬身唔會難咬,相反仲好嫩。而炸芝士真係外脆內軟,入面嘅芝士好soft好香,配埋果醬就冇咁膩啦。總括來講,呢度幾啱朋友黎聚會,坐得舒服之餘服務都唔錯,又可以飲吓嘢食下野,玩吓骰盅傾吓計咁。而且價錢又唔貴,性價比高!得閒會

服務員一見到我哋都好Friendly咁帶我地入座。

食物種類就唔多,但係酒嘅款式就好多!咩類型嘅酒都有啲。

每張枱都擺咗啲骰盅,正!等待嘅同時我哋已經係咁玩!😂

White wine 都唔錯,以$68黎講性價比高!

魷魚圈同炸芝士都炸得好香脆,伴酒一流!

總括來講,呢度幾啱朋友黎聚會,坐得舒服之餘服務都唔錯,又可以飲吓嘢食下野,玩吓骰盅傾吓計咁。而且價錢又唔貴,性價比高!得閒會再嚟chill下,想試埋其他cocktails