2020-03-19 66 views
今日去完駱駝漆大廈買嘢,行過隔離The Wave 搵嘢食 ,嚟咗Mini Friday。之前 試過佢嘅旺角分店,質高抵食!餐廳裝潢 光鮮整潔 木系餐枱椅 配黃色燈泡 行工業風 ! 上次試過佢嘅經典菜式威靈頓牛扒 和火焰豬手,今次發掘新美食先!每枱奉送香口薄脆一籃,真係一食就停唔到口!炭燒紐西蘭肉眼扒配黑松露燒汁炭燒焦香撲鼻,肉眼扒脂肪分佈均勻,入口甘香,牛味濃沃多汁,與黑松露非常搭配!卡邦尼意粉煙肉香口惹味,多芝士濃鬱稠身,意粉幼長,爽口嫩滑彈牙,份量很多,兩個人都夠食,性價比甚高!鹹蛋黃薯仔角啱曬我呢個鹹蛋黃控! 薯仔角即叫即炸熱辣辣,每顆蘸滿豐富鹹蛋黃,絕不吝嗇!

薄脆

每枱奉送香口薄脆一籃,真係一食就停唔到口!