2024-08-17 278 views
星期五既夜晚要有一個Happy Friday 🥰🍻我地就約好左係尖沙咀地鐵站等再搵左間日本餐廳- 蠔埕朋友介紹佢地最近有超值半放題套餐😍 有得120分鐘無限追加日本牡蠣同無限暢飲多種飲品(Sapporo 生啤🍻清酒🍶黑糖薑茶☕️同汽水🥤) 咁就去左試下啦!! 睇番menu 套餐方面有和牛他他, 海鮮拼盤、炭燒串燒、鹿兒島A5黑毛和牛等等😍 咁好正🙌🏻🔆黑松露和牛他他先有和牛他他配黑松露&洋蔥碎, 食落好有口感😋🔆凍海鮮拼盤 每日隨機配搭鱈場蟹腳或龍蝦, 仲有凍蝦🦐生蠔🦪海螺🐚, 樣樣都好新鮮, 仲配埋黑椒茄醬同蜜糖芥末, 任君選擇🔆炙燒紅酒鵝肝松露汁和牛壽司灸燒恰到好處, 一啖擺入口😍 大滿足🔆炭燒串燒拼盤(廚師發板)黑豚五花腩, 阿波尾雞翼, 雞肉同粟米, 睇著廚師為我哋悉心準備🥰 味道香濃, 燒得岩岩好😙🔆炭燒黑松露和牛漢堡丼和牛漢堡配上白飯, 令口感再度升級🔆🍲 Shabu Shabu再食埋鹿兒島A5黑毛和牛, 雜菜盛盒同稻庭烏冬一次過滿足晒幾種口感! 和牛入口即化🥰 加上稻庭烏冬配芝麻醬😍 🔆日本牡蠣實在太好食😋 肚飽飽時再來六隻日本牡蠣🦪 好肥美😍 仲可以繼續encore!!
星期五既夜晚要有一個Happy Friday 🥰🍻
我地就約好左係尖沙咀地鐵站等
再搵左間日本餐廳- 蠔埕
朋友介紹佢地最近有超值半放題套餐😍
咁就去左試下啦!!
咁好正🙌🏻

🔆黑松露和牛他他
先有和牛他他配黑松露&洋蔥碎, 食落好有口感😋

🔆凍海鮮拼盤

🔆炙燒紅酒鵝肝松露汁和牛壽司
灸燒恰到好處, 一啖擺入口😍 大滿足

🔆炭燒串燒拼盤(廚師發板)

🔆炭燒黑松露和牛漢堡丼
和牛漢堡配上白飯, 令口感再度升級

🔆🍲 Shabu Shabu
再食埋鹿兒島A5黑毛和牛, 雜菜盛盒同稻庭烏冬

🔆日本牡蠣
實在太好食😋 肚飽飽時再來六隻日本牡蠣🦪 好肥美😍 仲可以繼續encore!!! 滿足至極呀!!

整體都唔錯
  • 鹿兒島A5黑毛和牛
  • 黑松露和牛他他
  • 炭燒串燒拼盤(廚師發板)