2012-12-21 692 views
Happy Friday 點少得 Happy Hour 呢. 難得早放工, 同事們一致想起Dickens Bar, 雖然係酒店內, Dickens Bar 價錢唔貴, 坐得舒服, service 亦ok. 我地6點鬆d到, 人唔多, 仲有 Happy Hour 優惠, 我今次放棄至愛嘅Mojito, 揀其他cocktail, 唔記名, 只記得cocktail 有薑片同薑啤, 好啱我依d寒底人.見有d肚餓,叫左個小食拼盤,佢份量唔萛細,好啱三五知己share食,有炸芝士條,魷魚等等,味道唔錯。其實唔另外叫小食,佢都有免費花生同爆谷。要特別讚下佢嘅service. 我地埋單簽咭,經理見到我地張咭,即刻話有折,即時幫我地改單,鬼咁熱情,所以我地決定多d去幫襯!

2012-11-30