2020-02-07 5421 views
於農曆新年長假期嘅最後一日嚟到呢度!貪呢度環境比較安靜等我哋可以慢慢享受最後一日嘅假期😂 Murray Lane 其實係一間酒吧 除咗提供各式各樣美酒之外 都有少量食物供應嘅 食物質素有番咁上下㗎 不過要有心理準備價錢係貴咗啲㗎啦 話晒係5星級酒店嘛點餐後侍應送上了麵包。麵包好軟熟呀。呢個無骨炸雞配上韓式辣醬,送酒確實一流!芝士份量算多 ,而且係熱嘅!已經有調味料嘅薯條加埋芝士非常吸引!酒店位置係比較難去啲 但我覺得喺金鐘行過去都OK嘅 想去Chill 吓 Relax吓嘅話可以諗吓呢個地方呀 俾人嘅感覺真係幾舒服

點餐後侍應送上了麵包。麵包好軟熟呀。

Crispy  Boneless  Chicken  Wing

呢個無骨炸雞配上韓式辣醬,送酒確實一流!

Cheese  Fries

Spaghetti  Carbonara