2019-07-21 86 views
今日早左收工,同埋同事過左黎 諾士佛臺 Happy Hours,好爽皮!係美麗華一落黎見岩食就入左黎!坐底梗係叫左野食先啦! 今日好想食青口,白酒煮藍青口拼薯條,青口好甜,個汁好正!我地用薯條黎點汁,都好正!個薯條都好香薯味,原隻薯仔係正!粗薯條我最愛 👍🏻香脆豬肋骨,呢個勁香口!楓糖醬同佢好夾,但我覺得炸太乾!呢個配酒一流!手撕豬肉配墨西哥芝士粟米薄脆,呢個好正!呢個辣辣地,勁開胃,但我覺得份量太大 🤣🤣 我地食完呢個已經勁飽!主菜都冇叫喇!叫左兩杯野飲,Mint Orchard Tea 同埋 Topical Punch,熱到爆咋!飲茶野好爽!

係美麗華一落黎見岩食就入左黎!坐底梗係叫左野食先啦!

2019-07-09
$300 (Dinner)