2019-05-12 1187 views
今曰特登揀咗呢間慶祝母親節同媽咪生曰,結果好失望一早book了6:30pm,知道有限時2小時,所以一坐低就嗌嘢食,叫個椰子雞湯煲,個店員就話不如叫兩底啦?但我地得5大2小,又廢時放在小朋友前所以都係叫了一底,但店員面有不悦唔知點解但個湯一D椰子味都無,又無🐔味,失望跟住個店員好殷勤介紹了海鮮,例如蝦,象拔丰,但我哋都對海鮮麻麻,所以婉拒,轉頭個店員又再介紹海鮮,結果成餐飯,個店員介紹了4次,真係無言咁都算了,我哋一行7人,得3人食牛,所以嗌咗碟細,個店員又問點解唔叫大,已解釋得3人食,佢仍然話大碟抵食D~其實並不是價錢,而係怕食唔晒我哋真係唔明白點解食店都要hard sell,唔通要追quote?不過不得不讚紫菜響鈴,香脆爽希望佢地改善下經營手法
今曰特登揀咗呢間慶祝母親節同媽咪生曰,結果好失望

唔知點解
椰子雞湯
但個湯一D椰子味都無,又無🐔味,失望
安格斯牛頸脊
其實並不是價錢,而係怕食唔晒
不過不得不讚紫菜響鈴,香脆爽
希望佢地改善下經營手法
  • 紫菜響玲,炸魚皮