2020-06-09 1128 views
路過這裡, 見有野食, 便上去睇下, 又有位, 便坐了下來, 囝囡吃lunch, 老公叫 all-day-breakfast, 我要一份 tea set, 各人都單叫凍朱古力,  服務員很hea, 是攪笑的hea, 我唔可以話他們服務唔好, 因為hea 的態度是禮貌的, 例如搓手液無了, 我通知他, 他笑笑地回答:「無咩?」之後去攪了一輪, 再通知我, 塞了, 攪掂了。囝囡的lunch, 份量很少, 我的tea set 中有個小柸甜品, 但比我們用的小匙, 是放唔入小柸底的, 我又通知他, 他又笑住說對不起, 即刻叫員工去買, 咁都得, 笑哈哈地工作, 沒什麼不好。而我們將近食完,  all-day-breakfast都未到, 我又再通知他, 他又再笑容可掬地再說:「對不起, 忘記了, 即刻煮, 好快的。」我的感覺完全沒事, 反而感到hea 是很襯這裡的氣氛的。
tea set
2020-03-14
$120 (Lunch)
tea set