Hiring
Up to $21,000
Up to $18,000
See All 5 Jobs
2023-03-10 124 views
Délifrance出名食物有質素,而且坐得舒服!今日難得放假,就同屋企人嚟咗呢度high tea! 呢間分店係最近新開。入到去好喜歡裏面嘅裝修,好有格調,而且顏色配搭好舒服!我哋點左個煎鱈魚柳炒意粉,鱈魚柳好大塊好厚身,份量好夠!而且外皮煎得好脆,而魚肉仍保持多汁,讚!我哋仲叫咗黑松露薯條。黑松露醬好食到我哋請侍應比多一兩小碟!同鹹鹹地嘅粗薯條夾埋,非常好食!而佢哋甜品必試:拿破崙蛋糕,最欣賞佢個層cream甜度同粘結度剛剛好,唔會Creamy得滯,食到成口膩!二雪糕窩夫亦都做得好到位,窩夫夠熱,配上雲呢拿雪糕食,冇得輸!去緊Délifrance當然都要飲佢嘅咖啡。齋啡非常咁好飲,咖啡味好香,好滑口!而鮮奶抹茶都好大杯,好香抹茶味。仲有佢哋新近hit 爆嘅焦糖爆谷朱古力,賣相好睇得,當然味道都一流!呢度侍應服務態度非常好,坐得舒服,每一樣嘢食飲品都高質素,值得一試再試!