2007-06-24 10 views
(23/6/07)一個人,有時候都會對自己好d。今日想到olive或Capri吃lunch。但olive通常較多人。set lunch:忌廉湯,少稀,質素好過茶記/pizza hut。蜜糖麵包一片,略嫌求其。特色沙律,有點土耳其豆,顯得有點不平凡。羅勒忌廉汁火腿煙肉長通粉,份量剛剛好,煙肉一d都唔肥,我唔食煙肉既但有煙肉脆皮腸,加強「煙」味,欣賞!而且忌廉並不是一pet的白汁,輕輕的還有香草呢。八折價加甜品。一見到是home-made,橫掂來到都試埋啦。new york cheese,lemon cheese,mango cheese,吉士pudding,朱古力puff。選了mango cheese,好正~~好多芒果粒,平均分佈在蛋糕內,加埋個100%芒果feel的醬汁,似芒果芝士布甸!襯埋咖啡,一絕啊。地方較細,很易碰撞。侍應木口木面,但很留意客人,食完一樣才來一樣,食完主菜又會遞上牙纖。