2024-03-25 1940 views
完美三月,適逢我們這李家的周年紀念,安排咗同Lisboy遊完船河,過對面海搵到間平靚正有海景嘅文青Cafe享用我哋嘅晚餐,環境同埋味道都出奇地驚喜,仲有BB櫈同寫碟服務,好想快啲介紹俾大家。🦀 甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉一見到有呢個特別嘅甲羅燒主菜,就即刻order咗俾Lisboy食,上碟嘅時候有大大個蟹蓋裝滿蟹肉、蟹膏同埋蟹籽放係意粉🍝上面,加埋大量嘅蟹籽喺啲蟹蓋度流出嚟,完全滿足我哋嘅視覺同味覺😋蟹籽係個口度卜卜聲爆出嚟,哇~Lisboy食得好開心😆又好有蟹味!正!🐮 M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯牛肉飯都係Lisboy最愛嘅菜式之一,Risotto Mixed 壽喜燒都係第一次見,Risotto 好入味,壽喜燒唔算好鹹,加上半熟嘅溫泉蛋埋咗喺啲飯入面,食食吓整爆咗個溫泉蛋,啲蛋汁撈埋飯同埋牛肉一齊,真係絕配啊😍😋🥞 宇治金時班戟主菜加錢可以轉set,我哋加錢升級有得自選餐飲同甜品😍幾飽都好,女人有第二個胃食甜品🤤呢個宇治金時班戟不得了,一塵又一層嘅甜物,有紅有綠勁吸睛,最高嗰個抹茶Mochi配埋紅豆雪糕,勁match🤤最特別係因為三月係我哋嘅周年紀念日,所以book位時問咗可唔可以寫碟

🦀 甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉

🐮 M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯

🥞 宇治金時班戟
主菜加錢可以轉set,我哋加錢升級有得自選餐飲同甜品😍幾飽都好,女人有第二個胃食甜品🤤呢個宇治金時班戟不得了,一塵又一層嘅甜物,有紅有綠勁吸睛,最高嗰個抹茶Mochi配埋紅豆雪糕,勁match🤤最特別係因為三月係我哋嘅周年紀念日,所以book位時問咗可唔可以寫碟服務?餐廳好好,又幫我哋安排到!

🍹 蝶豆花香梨梳打
外貌協會嘅我餐飲都揀咗杯蝶豆花梳打,有外貌又有內涵,呢個蝶豆花流打溝埋香梨醬,酸酸甜甜好開胃有解渴,圓滿嘅晚餐!

• M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯
  • 宇治金時班戟