2019-10-04 275 views
同朋友去食lunch而朋友表示想食burger咁就搵咗海港城嘅BLT Burger,之前成日行過都見好多人排隊,應該都好食嘅。平日晏就去唔使排隊但都大約坐滿咗6,7成枱。餐廳冇set lunch,要單點burger或者嗌佢嘅combo。combo得3款 classic burger, BLT burger同和牛burger。combo就跟咗薯條同飲品。同朋友嗌咗一個classic burger combo同一個BLT burger combo,分別跟薯格同粗條,再加錢將個飲品變做milkshake。先講講個包,好大個!一上枱嚇親,好厚好大個,完全無從入口😂個漢堡扒要咗5成熟,但都少少乾。BLT burger入面冇酸瓜所以就另外配咗半條喺側邊,如果唔食記得提佢走瓜。burger仲配咗一小兜椰菜沙律。粗薯條好夠份量,食到好飽,但覺得唔夠脆,薯格會好食啲。2杯milkshake 都好甜,cookies and cream嗰杯仲有啲咖啡味。

粗薯條好夠份量,食到好飽,但覺得唔夠脆,薯格會好食啲。