2020-04-28
📍中環 Central📍 Arabica...留意到Arabica 應該會係近幾年係香港冒起得最快既coffee shop💪🏾💪🏾短時間內已開到第6間分店, 源於日本京都開到現時13個國家了😯😯 今次係朋友係lunch hour 帶我去近鴨巴甸街呢間分店🙂...📍Ice Spanish Latte💰HKD 50.00📌味道 7.5 / 10分呢款係友人介紹既一杯較為熱門既咖啡,見到好多foodie都recommend 呢款✔️✔️✔️ 呢杯咖啡味道唔會太濃, 口質係好幼滑同好重奶味, 加埋微微既甜味係熱既天氣下飲好有透心涼既感覺🥰👏🏻成杯咖啡飲完唔會好滯!價錢中等, 有時飲一杯都唔錯 ———————————————————————.📌環境:7 /10分📌Outdoor area is available 📌可帶寵物黎餐廳🐶📌不要加1.———————————————————————.- 高水平- 中上水平- 正常和中上水平之間✔️- 正常水平, 路過可試- 我好爭扎 LOL- 唔使試.———————————————————————-
📍Ice Spanish Latte
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之間✔️
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 LOL
- 唔使試