2023-11-28
之前喺社交平台見到佢個牛油果卷覺得好吸引😂趁放假就揀咗呢到chill翻晚🥹環境確實係幾好坐幾舒服 又有室外位雖然角度冇4樓啲餐廳望到嘅景咁靚 但都係正的🤍𝗔v𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗟𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹($𝟮𝟰𝟬) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬我睇中嘅牛油果龍蝦卷果然冇令我失望🥹入面塞滿啖啖龍蝦肉 同牛油果同魚子好夾鮮味無比又帶creamy口感 柚子汁令成道菜更清爽🤍𝗧𝗿𝘂𝗳𝗳𝗹𝗲 𝗕𝗶𝗸𝗶𝗻𝗶($𝟭𝟰𝟱) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴/𝟭𝟬麵包超鬆軟 烘到外面微脆芝士嘅份量超多! 夾埋火腿嘅鹹香黑松露味都好突出 係個實冇死嘅組合不過唯一缺點係食多兩啖就會覺得膩🤍𝗠𝗲𝗱𝗶𝘁𝗲𝗿𝗿𝗮𝗻𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗖𝘂𝘁𝘁𝗹𝗲𝗳𝗶𝘀𝗵 & 𝗠𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹𝘀 𝗦𝗾𝘂𝗶𝗱 𝗜𝗻𝗸($𝟲𝟮𝟬) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬嗌錯咗🥲本身係想食classic嗰款呢款真係如網上comment咁 一般…飯粒做到偏硬 係海鮮飯要有嘅口感!但味道冇去到好鮮好令人回味 仲要中間太燶 真係食唔到好彩同staff講佢哋都即刻換過比我 服務態度要讚嘅
之前喺社交平台見到佢個牛油果卷覺得好吸引😂
芝士嘅份量超多! 夾埋火腿嘅鹹香
黑松露味都好突出 係個實冇死嘅組合
不過唯一缺點係食多兩啖就會覺得膩
嗌錯咗🥲本身係想食classic嗰款
呢款真係如網上comment咁 一般…
飯粒做到偏硬 係海鮮飯要有嘅口感!
但味道冇去到好鮮好令人回味 仲要中間太燶 真係食唔到
好彩同staff講佢哋都即刻換過比我 服務態度要讚嘅