2022-05-05
😍最近IG不斷出現呢間Cafe嘅相,日本風格嘅設計真係好似去咗個小日本,加上小店位置處於馬灣更有一種與世隔絕嘅感覺。難怪最近吸引咗咁多人去打卡!🍝Double cheese Baked Bolognese penne set😋雖然睇落好似好細份咁,但因為有芝士,所以係夠飽既!整體味道末致於會比到驚喜我,但勝在用料好, 只要達到喱一點,整體味道一定唔差。另外,個南瓜唔知湯定醬加落去食會有另一種味道,更好食!Avocado & salmon sourdough 😋味道以清新為主,以食材原本嘅味道為主,煙三文魚、蛋、牛油果都係本身味道比較重嘅食物所以清純得來又唔會寡。🍓Strawberry milk 😋我覺得全部最出色係呢一杯士多啤梨奶!因為係飲得出佢係用新鮮士多啤梨加奶士多啤梨奶,你可以食到士多啤梨嘅果蓉!咁新鮮嘅士多啤梨奶我真係第一次喺飲到!🍫chocolate 😋最後就係我去咖啡室必飲既朱古力,同一佢嘅作風用料高質,所以朱古力都冇嘢可以挑剔。
Avocado & salmon sourdough
🍓Strawberry milk