雖然 iSQUARE 商場嘅人流唔算多,但呢度其實係一個餐廳集中地,有唔少選擇可以試!今次同朋友去咗商場 6 樓食泰國菜,真係性價比超高,一份主食竟然一百蚊有找,喺尖沙咀呢個地段嚟講,真係好抵食。而且食物質素唔單止穩定,仲有驚喜!😋❀——❀——❀—  𝓦𝓮 𝓸𝓻𝓭𝓮𝓻𝓮𝓭  —❀——❀——❀🦐泰式鮮蝦碌柚沙律柚子鮮甜多汁,配埋爽口嘅鮮蝦,仲有炸蒜片、花生碎提味,酸酸甜甜,非常開胃!🦑泰式燒鮮魷魚魷魚內裡爽口軟嫩,仲配埋一個泰式酸辣醬,味道濃郁又夠惹味,食落好滿足。🍚泰式海南雞飯海南雞飯跟埋碗湯,另外我地將油飯改為白飯同埋加左$10轉埋雞胸肉。雞胸肉依然嫩滑,配搭醬汁,每啖都好滋味。呢個價錢可以食到呢個質素嘅海南雞飯,認真唔錯🍗香茅炸雞翼雞翼炸得香脆,外皮金黃,內裡依然juicy❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀特別推薦 碌柚沙律 同 海南雞飯,味道一流,CP值爆棚!下次一定會再嚟試其他菜式~❤️

🦐泰式鮮蝦碌柚沙律
🦑泰式燒鮮魷魚
🍚泰式海南雞飯
🍗香茅炸雞
雞翼炸得香脆,外皮金黃,內裡依然juicy
❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀——❀