2023-09-05 41 views
Burgeroom 一直都係我心入面好食既burger頭幾名,今日dinner去食,水準都係到。叫左個芝士煙肉牛肉漢堡,好大個,最鐘意係佢會有幫手切一半分2邊,真係方便好多! 中間夾層都見到D肉汁流出黎,好juicy,個牛一D都唔乾,入面個醬又唔會膩,中間有燶邊既煙肉,芝士,蕃茄,生菜呢D,個包仲有D牛油香,一啖食落去係勁滿足。另外,食左個牛油果雞柳漢堡,牛油果醬好fresh,所以食完都唔會話好油膩感重,雞柳好香,我個人鐘意呢個配搭多D! 因為比較輕盈。叫左佢地既直薯條,本身諗住都係正正常常,但又幾有誠意,應該係即炸,一食落口勁熱,而且唔係番油再炸既味,同埋係粗著,夠曬口感。呢間真係可以一直encore!!