2024-10-10
最近K11有咁多新店開張,我都同朋友去咗行街食飯,今次我哋就去咗三樓角落嘅一間燒肉餐廳😍 餐廳以露營燒肉為主題,有室內、室外座位,位置都佈置得好有氣氛🏕️!🥩 燒肉拼盤燒肉拼盤包括咗牛肋肉、牛舌、牛胸腹、伊比利亞豬肋條、豚五花、雞腿肉,牛、豬、雞都齊😍 牛舌加埋蔥蒜一齊燒,肉質爽口之餘真係超香💕 雞腿肉嫩滑好食🤤 不過我最鍾意都係牛肋肉,燒完勁惹味勁香、肉汁又超豐富😋🥩 A5宮崎和牛幼切沙巴當🍳 月見松露醬汁 @$10.0呢個和牛沙巴當係侍應推薦嘅,佢仲會幫我哋燒埋🥰 我哋揀咗五成熟,塊沙巴當好大塊,唔算太肥但雪花都好靚😍 燒完就咁食都好好食,沾埋另配嘅月見松露醬汁更香更正😚🍜 鰹魚湯讚岐烏龍麵🦀 松葉蟹肉蟹膏拌飯我哋另外叫咗兩個主食,烏龍麵可以直接食,而蟹膏拌飯就要燒7-8分鐘再撈勻食😋 蟹肉、蟹膏份量好多,鹹香十足,撈飯食最適合🥳
🥩 燒肉拼盤
🥩 A5宮崎和牛幼切沙巴當