2019-12-15 74 views
媽咪好鍾意食呢間店嘅炒蟹架,侍應會幫手剥蟹蚶,換碟次數又多,趁住有特價我又黎食個4-6人龍蟹宴,全包盛惠一千蚊都唔洗,包羅萬有嘅菜式,超級抵食!先黎個鮮淮山酸薑,健康開胃~椒鹽波士頓龍蝦同避風塘炒辣蟹,勁香口!份量唔少,連龍蝦軟殼,經過椒鹽炸過之後,都變得好食好脆,殼肉之間嘅肉汁...媽呀!好食到暈呀!經過以往經驗,今次炒辣蟹揀嘅辣度係微辣,少辣多香脆嘅避風塘炸蒜,埋住嘅蟹肉,超級惹味!秘製豉椒炒蜆,甜甜辣辣,d肉仲好大粒,個個都食到Lam Lam 脷!掛住食蟹忙到差d唔記得食燒汁野菌牛柳粒,又腍又惹味!仲有香甜嘅金銀蛋莧菜、入味滷水鵝(例牌),蟹油炒麵。繼續keep住家庭聚餐list頭幾位。

鮮淮山酸薑
先黎個鮮淮山酸薑,健康開胃~
椒鹽波士頓龍蝦同避風塘炒辣蟹,勁香口
椒鹽波士頓龍蝦
避風塘炒辣蟹
秘製豉椒炒蜆
燒汁野菌牛柳粒
金銀蛋莧菜
滷水鵝(例牌)
蟹油炒麵
。繼續keep住家庭聚餐list頭幾位

Type of Meal
Dinner