2022-07-29
大份兼抵食,CP值高!星期一至六2:30pm後仲有9折同埋特飲半價,好抵呀!有提供 WiFi 比你邊上網邊食野添!今次我地就係特價時段黎食嘅:熔岩蛋之戀 👍🏻 $39 (原價: $49)係拉絲芝士火腿蛋餅,上面配有蛋黃沙律醬同炸蒜碎,超香!話明拉絲,實測真係拉到絲架!證明真足料!個皮做到薄皮脆口,抵讚呀!!台北夜市小食拼盤 👍🏻 $36 呢個小食拼盤包括台灣腸、花枝丸、鹽酥雞,好抵食!花枝丸正常發揮~ 鹽酥雞幾夠味!台式香腸附上少許蜜糖,都幾香!101芒果魯肉飯 👌🏻 $58芒果一啲都唔會酸,好甜呀!甜味令魯肉飯冇咁油膩,都係一個幾特別幾創新嘅組合~全手作芋頭鮮奶 👍🏻 $24 (原價 $48)芋奶幾香,飲品當中仲有碎芋粒添,幾有口感!真材實料呀!雙檸冬瓜茶 👍🏻 $21 (原價 $42)呢個凍飲係自動走左冰嘅,對於唔飲太凍野嘅我黎講真係啱啱好!而且冇冰就唔會溝淡飲品!不過如果中意飲品超凍超多冰嘅人,就要落單時問下店員有冇得加冰啦~ 冬瓜茶有冬瓜嘅香甜,又有檸香,好fresh好好飲!
熔岩蛋之戀 👍🏻 $39 (原價: $49)
台北夜市小食拼盤 👍🏻 $36
101芒果魯肉飯 👌🏻 $58
全手作芋頭鮮奶 👍🏻 $24 (原價 $48)
芋奶幾香,飲品當中仲有碎芋粒添,幾有口感!真材實料呀!
雙檸冬瓜茶 👍🏻 $21 (原價 $42)