2012-02-24
Late Gathering at Mong Kok !!! 一大班人諗住上去朗豪坊既頂樓食下小食同埋飲杯野,, 跟大隊要求之下我地揀左去the sky bar 到食!! 因為貪佢地食身野飲唔太貴同埋有野玩!!! 我地叫野食,, 叫左一個白酒煮青口,, 呢個我覺得幾好食的,, 味好濃好香,, 佢地仲俾左一小碟麵包俾我地點D汁食,, 食完D青口我地都將D湯都飲哂,, 不過到太黑可能影得唔清楚 另外佢地黎左一隻新的白酒,, 這個我冇係第二到飲過!! 感覺佢完全係為女仔而設的,, 我飲落去唔係點飲到酒味,, 感覺好似飲緊香檳咁!!!! 味道偏甜但係唔會有果種怪怪的藥水甜!! 因為好岩我口味既關係,, 我今晚叫左2杯呀!!!!!!!!另外講下我地玩左D咩先,, 其實我地其中一個原因都係貪呢到有野玩,, 呢到有飛標、有足球機仲有桌球!!! 飛標、足球機都有玩,, 要俾錢的,, 不過都唔係好貴,, 不過最緊要都係果個桌球係唔駛錢的,, 只要同其他玩緊既人夾就OK了,, 我地果晚係果到留左都幾耐,, 我地係最後先走!! 所以玩桌球都玩左幾多次!!! 最後差唔多玩左4次啊!!!!!
不過到太黑可能影得唔清楚 另外佢地黎左一隻新的白酒,, 這個我冇係第二到飲過!! 感覺佢完全係為女仔而設的,, 我飲落去唔係點飲到酒味,, 感覺好似飲緊香檳咁!!!! 味道偏甜但係唔會有果種怪怪的藥水甜!! 因為好岩我口味既關係,, 我今晚叫左2杯呀!!!!!!!! 另外講下我地玩左D咩先,, 其實我地其中一個原因都係貪呢到有野玩,, 呢到有飛標、有足球機仲有桌球!!! 飛標、足球機都有玩,, 要俾錢的,, 不過都唔係好貴,, 不過最緊要都係果個桌球係唔駛錢的,, 只要同其他玩緊既人夾就OK了,, 我地果晚係果到留左都幾耐,, 我地係最後先走!! 所以玩桌球都玩左幾多次!!! 最後差唔多玩左4次啊!!!!!