☕️想嘆杯意大利香濃咖啡,又想配搭健康又好味嘅麵包🥖而家【LAVAZZA醒神咖啡 x HFT Life 麵包】聯乘推出,想試既朋友就唔好錯過啦❗️LAVAZZA係1895年創立嘅品牌一直秉持著義大利濃縮咖啡嘅傳統風味;佢哋揀用優質咖啡豆經過傳統意式浸泡,再用先進技術焗制,令到口感變得濃郁柔滑,帶有巧克力同烤麥片嘅醇香,而HFT Life秉持推廣健康飲食的概念,引入本地一系列手作烘焙麵包,以天然食材製作。兩者完美配搭結合,突顯LAVAZZA咖啡的獨特風味之餘,亦果腹感十足。✨食後感✨我就點左杯燕麥奶咖啡和榛子合桃裸麥包做早餐,香滑嘅咖啡,麵包十分之鬆軟好味😋好滿足既早餐🥣🎉 #期間限定 優惠🎊☕️一杯鮮奶咖啡 HK$22😍鴻福堂會員再有HK$15/杯嘅優惠**可選熱飲12oz / 凍飲16 oz
+HK$4升級至16 oz / 燕麥奶

✨食後感✨