2020-03-10 106 views
Life is short活在當下.....食,完全認同🤣,睇到牆上的餐牌食物飲品又是日本入口,想必食材一定不會差👍白🍑桃汁——-清新香桃🍑味道,入口感覺大自然味道的清新感覺⋯⋯八沢特飲—-清新濃郁士多啤梨🍓味道,杯裡面有一些一粒粒細小🍑桃味道的苟蒻,有得飲有得食,又係一種好有清新的感覺飲品⋯⋯黑安格斯肉眼牛扒烏冬——-配有沙律菜、醬汁,烏冬爽口滑溜,肉眼鮮甜嫩滑⋯⋯溫泉♨️蛋豚肉拉麵——-配有木耳絲、蔥花、日本魚蛋,🐷骨湯底又甜又惹味,豚肉又爽又滑,隨咗食哂D拉麵,連湯底都比我飲哂😄小食溫泉蛋——-溫泉蛋温度時間啱啱好,蛋王和蛋白滑溜又有蛋味😋小食炸豬扒——豬扒外皮脆,肉質又夠嫩滑,點埋沙律醬就更加好味😋員工又有禮貌,招呼周到⋯⋯環境乾淨衛生,食得安心又放心😋

員工又有禮貌,招呼周到⋯⋯
環境乾淨衛生,食得安心又放心😋