2009-09-13 8 views
平時去開新城市, 唔係食HIP SUSHI就係POKKA GRILL, 反而從來冇機會食哩間。講裝修, 外表睇算OK。但坐落覺得張SOFA太矮太軟, 唔飲嘢唔啱食飯囉。再講杯水, 我飲熱水, 都冇乜嘢。但EAMMON就話唔慣杯凍水有怪味.. MAYBE係啲檸檬唔夠新鮮影響咗~講番嘢食, 其實覺得好正。我地兩個人, 嗌咗個羊奶芝士意粉, 同煙三文魚PIZZA, 但食唔晒囉~~第一次食羊奶芝士, 個汁好濃, 略有酒味... 超正!至於個PIZZA, MAYBE我地掛住食個意粉同傾計, 所以食到PIZZA已經覺得有少少凍, 同埋覺得芝士唔夠囉~~ 但個PIZZA底好CRISPY, 齋食都好好味~~ 返到屋企上嚟OPEN RICE, 先發覺哩間嘢係彈多過讚, 嚇死!但睇真啲食評, 有啲係因為食LUNCH, 有啲係因為嗌咗啲咩扒咩餐咁... 我諗如果嚟哩度叫意粉應該冇走雞.. 至於PIZZA.. 講真, 食慣PIZZA HUT厚批既人, 又真係未必識得欣賞既~~

第一次食羊奶芝士, 個汁好濃, 略有酒味... 超正!

羊奶芝士意粉
煙三文魚PIZZA
2009-09-12
$100 (Dinner)
羊奶芝士意粉
煙三文魚PIZZA