2022-05-06 1296 views
之前有朋友推佢嘅antipasti lunch buffet 有沙律🥗又有肉,係可以食到飽!幾抵!今次就同同事們去食啦🤭🤭🤭▪️Antipasti lunch buffet $119自肋式咁去夾嘢食,雖然話係得開胃菜,但係有齊晒包、迷你沙律吧(幾款醬汁、沙律菜同配料揀)、肉類(今次有: 烤雞、燒豬肋骨同燒雞全翼)、小食(ham & cheese) 、水果(菠蘿同橙)同甜品(朱古力曲奇),性價比高嘅。烤雞夾咗一轉就冇咗啦😭😭😭不過味道偏咸,肉質有啲乾,整體似食緊德國咸豬手。燒豬肋骨有段時間變成唯一嘅肉類,味道比烤雞更咸!肉質唔淋,不過表面燒到幾焦香。嫩滑冇汁嘅燒雞全翼係最後飽晒先出現,我都係食咗一隻🥲🥲🥲味道唔咸,帶一點甜。最好食嘅係甜品朱古力曲奇🍪!口感鬆軟,有一啲啲彈牙,外微脆、內軟而唔乾,食到啖啖朱古力醬🤤🤤🤤

▪️Antipasti lunch buffet $119