2019-10-07
好友同仔仔生日,因為天文台話今日會落雨,所以今日嘅活動都喺Elements直落!我地曾經去過cafe 103 high tea,而普遍大家喺open rice都係主要寫high tea食評,當然啦,因為哩度嘅high tea真係好高質😆我地從來無去過cafe 103食lunch buffet ,生日當然要食好啲,所以就揀左風景一流嘅cafe 103🥰無影好多食物嘅相片,食物亦唔算好多,但貴精不貴多!冷盤有好多選擇!沙律,壽司,生蠔,龍蝦,凍蟹... 朋友話生蠔好好食😊😊而我就主攻熱盤同甜品!熱食種類唔多,但味道好好👍🏻絕對推介喇沙湯麵,我覺得係全場最好食嘅熱食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻甜品幾左幾轉😋😋 本人係甜品控,對甜品都可以話幾有要求,平時去酒店食buffet,我都唔會食蛋糕,主要都只係食雪糕,但喺cafe 103嘅蛋糕同甜品真係好好味呀😍 雪糕只有6種味道,但我覺得都夠喇,因為甜品種類好多!!訂座嘅時候有提及有朋友生日,希望佢哋可以幫手準備生日蛋糕,服務員喺我地食甜品嘅時候就為朋友同仔仔送上生日蛋糕🎂哩度嘅所有職員嘅服務態度都好好,絕對係六星級酒店嘅服務👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻連大廚都願意
無影好多食物嘅相片,食物亦唔算好多,但貴精不貴多!
哩度嘅所有職員嘅服務態度都好好,絕對係六星級酒店嘅服務👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻連大廚都願意陪我仔仔玩埋一份!真係好窩心❤️
今日係紅日,所以冇任何折扣優惠,但可以有咁靚嘅風景,咁高嘅服務質素,又有咁好味嘅甜品,我哋都覺得值得😊