2007-07-30
補寫番!上兩個星期,同男朋友仔出開黎尖咀,本身諗住試試味吉,但係經過呢邊順便黎睇下有咩好食!諗住去一壽司架!點知經過呢間既counter,見到lunch set好抵呀@29-38 咩都有!!!上到去,e!係新野wor原來!去到仲未full,因為早過d office 既人黎到^^我叫左個滑旦豬排飯,仲送埋兩件加州卷都你29蚊ja!仲要係o係呢a地方食wor!真係抵到呢.......好快黎左,因為應該係已經一早prepare定!但係豬排好正,少少脆,同埋都幾有肉味!d旦汁好食呀,撈埋d飯,真係唔錯呀!!!!男朋友仔食左相拼sushi set,仲有個拉麵送都係38蚊ja!係4+4,兩款!我試左果個係三文魚卷,d三文魚好fresh呢都,呢個price係out of expectation!同埋炸虾卷,好食,因為係新鮮炸起!!好食!我地再加9蚊飲特飲!我飲左香蕉冰沙,好味道呀!!!!唔係好甜,係真材實料!好大杯!不過男朋友仔個荔枝冰沙好飲d!!!!!great!!!overall,we will be back!!!!!!!!!!!