2021-04-25
嚟到東涌返一日工,都唔知道食咩好,東薈城普遍都係連鎖店,其實都唔係好諗到有咩食,不過就未試過outback嘅lunch,於是就去睇吓啦,價錢百幾蚊唔算平,不過以outback一向嘅定位來講就差唔多,lunch飲品同埋黑糖麵包都係任添,如果係會員嘅話仲有九折,即係免加一呢個會員係免費申請就可以。lunch set餐湯,一坐低就會比你係充滿非常多洋蔥既湯招牌黑糖麵包可無限任添講真覺得一定要搽佢個cream先好食餐飲凍檸茶都係可以無限任加都幾大杯豬仔骨配薯條豬仔骨都幾大份,幾香,側邊幾脆,雖然唔會好似某啲餐廳咁,淋好多燒汁係面頭,但係都唔會好乾,都幾Juicy芝士雞肉麵估唔到有咁多芝士,有好多芝士絲,將佢同d麵係咁撈,一齊撈埋之後,全部麵都沾滿芝士汁,非常之滯,但係都幾好食 雞肉應該係雞胸肉,食得出有少少鞋,但係都唔難入口,配埋芝士麵,都幾好食而且估唔到有成差唔多20塊,食極都有最後有會員所以有九折,即係唔使加一,每人$128 ,d午餐都幾大碟食得好飽,而且餐包餐湯可以任添,起碼一定唔需要擔心食唔飽呢個問題,而食物都唔錯幾好食
lunch set餐湯,一坐低就會比你
係充滿非常多洋蔥既湯
招牌黑糖麵包