2016-11-04 1158 views
五個人今日決定搵新野食! 本來打算試吓新開嘅Cafeholic, 點知好多人等,見個menu 又唔多吸引, 就即刻search 吓附近有咩餐廳, 見到呢間好近就行去睇吓. 去到都要等, 不過無論個環境同Menu 都幾吸引, waiter 小姐又好熱心,每次有2個枱都先問我哋想唔想分枱。見我哋等咗段時間, 佢又會主動過嚟話就快有枱, 幾好. Set lunch 由$70-$90. 都多choice, 泰式係主打, 但係又有幾個西餐choices. 我哋等緊時已經見到好多人食海南雞飯, 咁我哋叫咗1個, 再加2個海南雞加豬頸肉, 同埋2個芝士黑松露蘑菇意大利飯. D餐湯正常略濃味, 沙律菜幾新鮮. Surprise D飯好大碟, 又多料. 海南雞十分滑, 有好多件, 仲要係去咗骨, 油飯香但不會太油. 個汁好惹味! 豬頸肉就乾咗少少. 意大利飯硬度適中, 個汁好creamy有淡淡芝士味, 蘑菇都幾多. 我哋都好滿意. 係有少少偏貴, 但其實出面有D連鎖店其實只係平$20 不過冇坐得咁舒服. Happy Friday!

2016-11-04
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
  • 海南雞飯