2024-03-02 74 views
同事傷後復工,我哋幾個同事賀佢回歸,所以揀間好啲嘅餐廳食lunch可以揀湯或者沙律,我哋大家都不約而同揀咗蘑菇湯,泡沫蘑菇湯上枱好可愛,蘑菇湯都足料,但我個人更加之喜歡跟湯餐包,口感好似蒜蓉包但冇蒜蓉味果茶味道都好濃西柚,飲到底有果肉,我自己就覺得甜咗少少,但同事就話佢個杯唔甜同時話意大利飯好食,我冇試過就畀唔到comment,但賣相我就覺得一般喇!同事係男仕,佢話隻春雞份量都夠嘅,但我就偷食咗一條薯條,薯條炸得好鬆化,同事話Cappuccino都好飲但略嫌唔夠濃,咖啡跟餐加廿蚊。我同另外一位同事就揀咗海鮮意大利麵,同事反映意大利麵硬咗少少,但我就好喜歡唔係林啤啤而且啲海鮮好新鮮,不過我自己就覺得個冬蔭公汁甜咗少少,整體我都覺得好好食最後上枱係比目魚,雖然我冇食過,但一上抬見個賣相太靚喇,同事話個魚好滑,佢好鍾意餐廳環境比較有氣氛,3月1號剛剛轉lunch menu,而當天係星期五,lunch 都好full, 建議有興趣嘅朋友記得要訂枱先!價錢嚟講都算可以,環境同食物都好好,有機會下次都會再嚟試其他!

黑松露泡沫蘑菇湯

芝士蘆筍黑松露雜菌意大利飯

烤檸檬香草法國春雞

海鮮意大利麵配冬蔭公汁

比目魚柳配辣椒蕃茄沙沙

2024-03-01
$172 (Lunch)
黑松露泡沫蘑菇湯
海鮮意大利麵配冬蔭公汁